Overslaan naar content

Dalsem in beeld

Benieuwd naar wat we doen? Een video zegt zo veel meer dan alleen woorden.

dalsem corporate video

Ontdek in deze video wat Dalsem doet en waar we voor staan. Je krijgt een directe blik op hoe wij werken aan geavanceerde en duurzame kastechnologieën. Zie hoe onze inzet voor duurzame greenhouses bijdraagt aan efficiëntere en innovatievere tuinbouwoplossingen.

Bouw van een dalsem hydro-culture greenhouse

Bekijk hoe Dalsem een 15 hectare grote hydrocultuurkas van ontwerp tot installatie tot leven brengt. Wij waren verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement, waaronder optimalisatie, productie, logistiek en installatie. Deze video geeft een beeld van onze rol in de ontwikkeling en uitvoering van grootschalige kasprojecten.

Dalsem Air

Bij Dalsem zijn we trots op de ontwikkeling van de Dalsem-AIR, een product van onze eigen ingenieurs. Dit innovatieve systeem is speciaal ontworpen om een optimaal kasklimaat te bereiken met een minimale inzet van energie. De Dalsem-AIR maakt gebruik van een geavanceerd ventilatiesysteem dat de luchtcirculatie binnen de kas optimaliseert, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van temperatuur en CO2. Deze eigenschappen leiden tot een stabielere groeiomgeving en verhoogde productiviteit. De Dalsem-Air kas illustreert onze inzet voor het ontwikkelen van effectieve en duurzame tuinbouwtechnologieën, die niet alleen de teeltvoorwaarden verbeteren maar ook bijdragen aan een lager energieverbruik.