Overslaan naar content

Over ons

Onze CEO Frank van der Gelt aan het woord en Dalsem's Corporate introductievideo.

frank van der gelt, ceo

In de dynamische Nederlandse glastuinbouwsector, neemt Dalsem een unieke positie in. In 2022 is Dalsem overgenomen door Cofra’s Sustainable Food Group, een family office met een duidelijke langetermijnvisie: Dalsem ontwikkelen tot marktleider op het gebied van sustainable greenhouses. Cofra ziet een toekomst voorbij de horizon, met het doel om bij te dragen aan een leefbare planeet en een rechtvaardige samenleving. Hun missie overstijgt winst, gericht op positieve impact voor nu en toekomstige generaties.

Als familiebedrijf met een rijke geschiedenis, is Dalsem een plaats waar collegialiteit en zorg voor elkaar centraal staan. Deze waarden zien we terug in de relatie met onze medewerkers, velen blijven bij ons tot aan hun pensioen.

In de uitdagende context van de internationale glastuinbouwsector zet Dalsem zich in voor de ontwikkeling van sustainable greenhouses. Onder andere door het inzetten van duurzame energie bronnen en het gebruik maken van CO2 uit andere industrieen, gecombineerd met het reduceren van onze CO2 uitstoot.

Deze aanpak vormt de kern van onze missie om bij te dragen aan een toekomstige net zero food productie.

Bij Dalsem zit innovatie in ons DNA, en dat merk je. Van het eerste ontwerp tot het uiteindelijke product, elk proces vindt plaats onder ons eigen dak. Onze passie voor kwaliteit is een directe weerspiegeling van wat Dutch Craftsmanship voor ons betekent. Met onze blik op de toekomst gericht, zetten we ons in voor duurzame en innovatieve oplossingen die bijdragen aan een betere toekomst voor de voedselproductie. Als CEO ben ik trots op ons team en wat we bereiken: elke stap die we zetten is een stap dichter bij een duurzamere wereld.

Frank - CEO - Dalsem

Bij Dalsem streven we naar een duurzame revolutie in de glastuinbouwsector. Onze state-of-the-art hightech kassen zijn de voorhoede van technologische vooruitgang en duurzaamheid, volledig door ons ontwikkeld met systemen voor lucht, water, licht, warmte, en CO2-beheer. Met kassen die gemiddeld 20 hectare beslaan, zetten we nieuwe standaarden voor omvang en efficiëntie. Het kloppende hart van onze organisatie is onze fabriek in Den Hoorn, waar ook ons hoofdkantoor is gevestigd - een plek waar het ontwerp start en het eindproduct de deur uit gaat. Alles onder één dak.